Stativ SONY VCT-VPR1

Koda:VCTVPR1.CE7

Zaloga : DA

159,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Približajte se z zoomom - Približajte se motivu z ročico za zoom na upravljalniku, za bolj umirjeno približanje pa lahko uporabite stikalo za počasni zoom.
Kompozicija posnetka z mrežnimi črtami - Preverite navpično in vodoravno poravnavo z gumbom za mrežne črte na upravljalniku, ki prikaže 4 bele črte za lažjo poravnavo posnetka.
Zameglitev z dolgo osvetlitvijo - Z gumbom za fotografiranje zmanjšate hitrost zaklopa, zato so oblaki ali vlaki, ki se premikajo, zamegljeni, nepremični objekti pa so izostreni.
Prilagodljiva uporaba s snemljivim daljinskim upravljalnikom - Upravljalnik pritrdite na stojalo in upravljajte fotografiranje z razdalje. Ustvarite posnetke od blizu, ne da bi prestrašili živali.
Hitra in preprosta pritrditev z nastavkom Quick Shoe - Ujemite popoln trenutek. Hitro pritrdite videokamero Handycam® za stabilen posnetek in jo preprosto odstranite, ko ste končali.
Pritrdite različne fotoaparate s priključnim kablom - Z večnamenskim priključkom priključite fotoaparat ali videokamero, ki je najprimernejša za posnetek (oglejte si zavihek o združljivosti).
Posnetki iz visokega in nizkega kota z dvižnim mehanizmom - Stojalo lahko iztegnete do največje višine 1465 mm in spustite do samo 435 mm za posnetke iz visokega ali nizkega kota.
Tekoče obračanje in nagibanje z glavo stojala - Levo, desno, gor, dol – stojalo je opremljeno z glavo z oljem, ki omogoča spremljanje motiva s tekočim premikanjem.
Vodoravno snemanje z libelo - Ko je mehurček v libeli povsem znotraj rdečega kroga, je stojalo popolnoma vodoravno.
Stojalo pospravite v torbico in ga vzemite s sabo, kamorkoli greste - Stojalo je tanko in kompaktno, zato ga lahko brez težav pospravite v priloženo torbico in odnesete s sabo.....

Več na strani proizvajalca