Digitalni fotoaparat SONY ILCA77M2 Alfa 77 serije A s senzorjem polnega formata.

Koda:ILCA77M2.CEC

Zaloga : Prosimo pokličite

1.099,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

CMOS-senzor APS-C s 24,3 milijona slikovnih pik in zasnovo leč na čipu brez razmikov - Nadgrajeni CMOS-senzor Exmor™ izboljša občutljivost in zmanjšuje stopnjo šuma tako, da zapolni razmike med lečami na čipu. Senzor zagotavlja 20 % višjo občutljivost kot prejšnji model.

Procesor BIONZ X™ - Izpopolnjen mehanizem za obdelavo upravlja ogromne količine podatkov o senzorju, da omogoči izredno hitro fotografiranje vrhunskih slik z nizko stopnjo šuma.

Sistem samodejnega ostrenja z 79-točkovnim faznim zaznavanjem - Novi sistem samodejnega ostrenja s 15 križnimi senzorji za natančno, neprekinjeno samodejno ostrenje – učinkovito z iskalom, pri pogledu v živo ali na LCD-zaslonu.

Videoposnetek Full HD s hitrim samodejnim ostrenjem - Snemajte videoposnetke 1920 x 1080 z neprekinjenim samodejnim ostrenjem s sledenjem premikajočih se predmetov: s progresivnim načinom snemanja 60p/24p za kinematografske posnetke.

Lastniška tehnologija prosojnega ogledala - Pri Sonyjevi edinstveni zasnovi je premično ogledalo DSLR zamenjano s fiksnim prosojnim ogledalom, kar omogoča izjemno hitro snemanje z neprekinjeno uporabo samodejnega ostrenja z natančnim faznim zaznavanjem.

12 sličic na sekundo s sledenjem s samodejnim ostrenjem - Hitre prizore snemajte z izjemno natančnim sledenjem s hitrostjo do 12 sličic na sekundo (pribl. najnižja hitrost z neprekinjenim samodejnim ostrenjem). Ko je kakovost nastavljena na "FINE", velikost slike pa na "L", v zaporedju posnamete 60 sličic.

Nadzor razpona samodejnega ostrenja - Samodejno ostrenje nastavi na določeno razdaljo od fotoaparata za ostre rezultate, tudi če cilj trenutno zakriva drug prehodni predmet.

Širok razpon občutljivosti od ISO 100 do 25600 - Visoka najvišja občutljivost omogoča zajem naravnih slik z nizko stopnjo šuma tudi pri šibki svetlobi: razširjen način razširi občutljivost vse do ISO 50.

Ustvarjalne funkcije za videoposnetke Full HD - Zagotovite si ostro in natančno neprekinjeno samodejno ostrenje; Načini osvetlitve PASM ponujajo popoln nadzor nad ustvarjanjem.

Iskalo XGA OLED TruFinder™ - Natančno elektronsko iskalo z visokim kontrastom in 100-odstotno pokritostjo okvira za natančno kadriranje, ostrenje in pregledovanje posnetkov.

Visokoločljiv prikaz informacij - Izberite možnost Graphic Grafični prikaz, Prikaz vseh informacij, Brez informacij na zaslonu, Histogram ali Digitalni merilnik ravni.

3-smerni nagibni LCD-zaslon - Prosto prilagodljiv LCD visoke ločljivosti (1.228.000 pik) s tehnologijo WhiteMagic za jasno sliko, tudi pri neposredni sočni svetlobi.

Zaznavanje obrazov z registracijo obrazov - Prepozna do 8 obrazov v prizoru in optimira osvetlitev, izravnavo beline, bliskavico in druge nastavitve za čudovite portrete.

Razširjeno prilagodljivo območje - Če aktivna točka samodejnega ostrenja izgubi predmet, se takoj vklopi ena od 8 bližnjih točk samodejnega ostrenja za neprekinjeno in natančno sledenje premikajočega se predmeta.

Zoom za jasno sliko - Digitalno do 2-krat poveča osrednji del slike s skoraj neopaznim poslabšanjem kakovosti, s čimer podvoji razpon zooma.

5-stopenjska nastavitev sledenja - Trajanje sledenja s samodejnim ostrenjem lahko prilagodite v 5 korakih; pri nizkih nastavitvah ima prednost stabilnost, pri visokih pa hitrost (idealno na primer za snemanje različnih predmetov z različne razdalje). Pri snemanju videoposnetkov so na voljo tri nastavitve.

Samodejno ostrenje oči - Omogoča snemanje izostrenih obrazov, tudi ko je predmet delno obrnjen proč od fotoaparata s plitvo globinsko ostrino.

Izboljšani načini območja samodejnega ostrenja - Samodejno ostrenje z zaklepom, ki optimira velikost ciljnega okvirja in zagotavlja optimalno točko samodejnega ostrenja, je na voljo kot način območja ostrenja. Izberete lahko začetno točko samodejnega ostrenja za sledenje, na voljo pa so načini območja Široko, Območje, Središče, Prilagodljivo območje in Razširjeno prilagodljivo območje.

Izboljšana vgrajena stabilizacija slike - Učinkovita stabilizacija slike za vsak združljiv objektiv po celotnem razponu goriščne razdalje. Pomaga stabilizirati sliko iskala, ko je sprožilo pritisnjeno do polovice.

Mehanizem za obdelavo BIONZ X™ - Izpopolnjeni procesor upravlja ogromne količine podatkov o senzorju, da omogoči hitro snemanje vrhunskih fotografij z nizko stopnjo šuma. Napredne vgrajene funkcije vključujejo tehnologijo za reprodukcijo podrobnosti za pristnejše slike, zmanjševanje uklona za popravljanje zamegljenih podrobnosti ter območno odpravljanje šumov za jasnejše in podrobnejše slike pri visokih nastavitvah ISO. Območno odpravljanje šumov sliko selektivno razdeli na območja glede na vzorce (kot so robovi, teksture in enakomerno obarvani deli, ko je modro nebo), nato pa uporabi najprimernejše odpravljanje šumov za vsako območje.

Območno odpravljanje šumov - S tehnologijo za reprodukcijo podrobnosti učinkovito odpravlja šume za jasnejše in podrobnejše slike tudi pri visoki občutljivosti.

Prilagodljivi funkcijski gumbi - Pogosto uporabljene funkcije dodelite želenim prilagodljivim gumbom. Funkcije enostavno dodelite 11 gumbom za uporabo katerihkoli od 53 funkcij za hitrejšo in intuitivnejšo uporabo.

Povečava ostrenja in funkcija izostritve modrine - Sliko ali videoposnetek povečajte v iskalu visoke ločljivosti za ročno natančno nastavitev ostrenja ali pa z izostritvijo modrine obarvajte najbolj izostrene dele slike za hitro potrditev.

Prilagodljive nastavitve iskala - Barvno temperaturo in svetlost iskala prilagodite v 5 enostavnih korakih za kompenzacijo vrste in moči svetlobe v okolici.

Prilagodljivi funkcijski gumbi - Pogosto uporabljene funkcije dodelite želenim prilagodljivim gumbom. Funkcije enostavno dodelite 11 gumbom za uporabo katerihkoli od 53 funkcij za hitrejšo in intuitivnejšo uporabo.

Več na strani proizvajalca