HD kamera z vgrajebim diskom 120 GB

Koda:HDRXR155Q3DI.EU

Zaloga : DA

665,80 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Polna visoka ločljivost 1920 x 1080 s senzorjem Exmor R™ - Snemanje videoposnetkov polne visoke ločljivosti 1920 x 1080 (formata AVCHD) pri najvišji bitni hitrosti za podrobnejšo in jasnejšo sliko.
Trdi disk z zmogljivostjo 120 GB in pomnilniška kartica - Posnetke lahko shranite na ogromen trdi disk z zmogljivostjo 120 GB in na dodatno pomnilniško kartico.
25-kratni optični zoom - Visokokakovosten objektiv Vario-Tessar® z zmogljivim optičnim zoomom za približanje oddaljenih objektov.
Izjemno občutljiv CMOS-senzor Exmor R™ tipa 1/4 - Izjemno učinkovit senzor posname visokokakovostne videoposnetke in fotografije, bogate s podrobnostmi ter z manj šuma, še zlasti pri šibki svetlobi.
Aktivni način stabilizatorja slike SteadyShot - Zagotavlja do 10-krat izboljšano odpravljanje tresljajev (pri širokem kotu) za mirnejše slike tudi med hojo.
Inteligentni način fotografiranja AUTO (iAUTO) - Inteligentno prepozna kombinacijo zaznavanja obrazov, 11 prizorov in snemanje iz roke/na stojalu: prilagodi nastavitve za najboljše rezultate 6,7 cm/2,7-palčni široki zaslon.
Clear Photo LCD - Visokokakovostni široki zaslon na dotik z ločljivostjo 230.000 pik za ogled posnetkov in upravljanje funkcij.
Fotografiranje z ločljivostjo do 3,1 milijona slikovnih pik - Posnemite jasne fotografije na pomnilniško kartico tudi med snemanjem videoposnetka.
Hitro samodejno ostrenje - Samodejno ostrenje izostri objekt dvakrat hitreje kot prej in zagotavlja jasne, dobro izostrene slike tudi pri šibki svetlobi.
Neposredno kopiranje - Videoposnetke brez uporabe računalnika prenesite neposredno na zunanji trdi disk: predvajanje z zabavnimi funkcijami videokamere.
Procesor BIONZ - Hitri slikovni procesor za kakovostnejšo sliko in odzivno delovanje.
Zaznavanje obrazov in funkcija Smile Shutter - Snemajte jasne in naravne portrete: med snemanjem videoposnetka samodejno fotografirajte nasmejane obraze.
Optimizator dinamičnega razpona - Prilagodi osvetlitev pri prizorih z visokim kontrastom za enakomerno osvetljene posnetke s protisvetlobo.
Stereo zvok - Snemanje v digitalnem stereo zvoku z zoom mikrofonom za jasnejše glasove in zvok objektov v ospredju.
Predvajanje zanimivih delov - Samodejno ustvari zabaven povzetek vrhuncev filmov z glasbo in prehodi.
Kazalo obrazov in kazalo koluta filma - S hitrim in enostavnim iskanjem po posnetkih videokamere najdite pravi prizor.
Združljivost z zapisovalnikom DVDirect Express - Zapisovanje brez uporabe računalnika na DVD-plošče AVCHD ali SD z združljivim zapisovalnikom Sony.
DVDirect Express Izhod HDMI™ - Za priključitev videokamere za predvajanje na televizorju HD Ready.
BRAVIA Sync - Z daljinskim upravljalnikom televizorja BRAVIA neposredno upravljajte funkcije videokamere za predvajanje.
Preprost prenos v splet s programsko opremo PMB - Zabavna in za uporabo preprosta programska oprema PMB za upravljanje videov in fotografij v koledarskem pogledu in preprosto prenašanje na spletna mesta, kot je YouTube™.
Deluje z iMovie - Videokamero Handycam® priključite neposredno na računalnik Macintosh® prek USB-ja in uvažajte videoposnetke neposredno za urejanje z iMovie
* - YouTube in Picasa sta blagovni znamki družbe Google Inc.
* - iMovie, Mac in logotip Mac so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. Logotip Works with iMovie je blagovna znamka družbe Apple Inc.
* - Facebook je blagovna znamka družbe Facebook Inc.

Več na strani proizvajalca