Profesionalni kompakten fotoaparat SONY DSC-RX10

Koda:DSCRX10.CE3

Zaloga : DA

899,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Izkaže se pri vsakem posnetku - Vsestranski objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T* ima stalno najširšo zaslonko f/2,8 in razpon zooma 24–200 mm za ostre in jasne posnetke ter tekoče učinke zameglitve.
Oglejte si več podrobnosti z večjim senzorjem - Velik CMOS-senzor Exmor R® z osvetlitvijo ozadja z 20,2 milijona slikovnimi pik tipa 1.0 zagotavlja svetle in jasne podrobnosti pri vseh fotografijah in videoposnetkih Full HD.
Osvetlitev ozadja za slike z nizko stopnjo šuma - Ne ovirajo vas kabli kot pri drugih senzorjih, svetloba pa senzor obsije neposredno za nizko stopnjo šuma.
Neprekosljiva hitrost - Novi slikovni procesor BIONZ X zmanjšuje stopnjo šuma na natančnih mestih za sliko visoke ločljivosti in pristnih tekstur.
Z neposredno pogonsko enoto SSM ne zamudite ničesar - Zagotovite si hitro ostrenje pri telefoto razponu z natančnim upravljanjem položaja objektiva.
Snemajte hitre prizore - Samodejno ostrenje z zaklepom in novi hitri procesor BIONZ X omogočata sledenje hitro premikajočim se predmetom.
Privoščite si večjo sliko - OLED Tru-Finder™ s širokokotnim neobrezanim 100-odstotnim prikazom visoke ločljivosti prikazuje ostro in jasno sliki celotnega prizora.
Neposredna sončna svetloba ni problem - Nagibni LCD-zaslon z 1229k pikami tesno združuje vse slikovne pike za izjemno podrobne posnetke na prostem.
Z nagibnim zaslonom raziščite vsak kot - Zaslon lahko nagnete za 45 stopinj navzdol in snemate nad množico ali 84 stopinj navzgor in posnamete nebo.
Prek večvmesniškega nastavka priključite vso dodatno opremo - Enostavno priključite dodatno opremo, kot je bliskavica ali stereo mikrofon....

Več na strani proizvajalca