SLT fotoaparat s prosojnim ogledalom in izmenljivim objektivom

Koda:SLTA55V.CEE5

Zaloga : DA

813,20 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

16,2 milijona učinkovitih slikovnih pik - CMOS-senzor Exmor™ APS HD CMOS visoke ločljivosti za izjemno odzivno snemanje fotografij in videoposnetkov HD z nizko stopnjo šuma, tudi pri šibki svetlobi.
Procesor BIONZ z dvojnim odpravljanjem šuma - Zmogljiv mehanizem za obdelavo fotografij vsebuje nove algoritme za slike zelo visoke kakovosti in nizke stopnje šuma z bogatim stopnjevanjem odtenkov.
Tehnologija prosojnega ogledala - Premično ogledalo DSLR zamenjuje s fiksnim prosojnim ogledalom: omogoča izjemno hitro fotografiranje s hitrim in natančnim sistemom samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem.
Izjemno hitro neprekinjeno fotografiranje - Hitre prizore v načinu neprekinjene prioritete hitrosti snemajte pri hitrosti do 10 sličic na sekundo z natančnim samodejnim ostrenjem med sledenjem premikajočih predmetov.
Snemanje videoposnetkov Full HD s hitrim samodejnim ostrenjem - Podrobne videoposnetke Full HD snemajte v formatu AVCHD 1080i ali MP4: s hitrim in natančnim samodejnim ostrenjem med sledenjem premikajočih se predmetov.
Ustvarjalne funkcije za videoposnetke Full HD - Vključuje namenski gumb za snemanje, nastavitev zaslonke za čudovite učinke globinske ostrine in izbirne ustvarjalne sloge.
Napredni pogled v živo s hitrim samodejnim ostrenjem - Realnočasni prikaz slike visoke ločljivosti iz senzorja LCD-zaslona ali v iskalu s hitrim in natančnim samodejnim ostrenjem faznega zaznavanja.
Panoramsko fotografiranje s panoramskim fotografiranjem v 3D - Pritisnite zaklop in premikajte fotoaparat, da zajamete izredno široke panoramske slike: zajemite tudi panoramske posnetke 3D za predvajanje s televizorjem 3D.
Občutljivost do ISO 12800 - Zelo visoka najvišja občutljivost z izboljšanim odpravljanjem šuma za naravne fotografije tudi pri šibki svetlobi.
Sistem samodejnega ostrenja 15-točkovnim faznim zaznavanjem - Novo razviti sistem samodejnega ostrenja s 3 križnimi senzorji za hitro in natančno ostrenje - učinkovito pri snemanju z iskalom ali pogledom v živo....

Več na strani proizvajalca