Prenosni brezžični zvočnik SONY SRS-XP700

Koda:SRSXP700B.CEL

Zaloga : DA

499,90 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Obkrožite se z zvokom - XP700 sestavlja več zvočnikov, vključno s sprednjim in zadnjim visokoučinkovitim visokotoncem ter enoto X-Balanced Speaker Unit, ki zagotavljajo vsesmerni zvok zabave z izrazitimi in globokimi nizkimi toni ter izjemno jasnostjo.

X-Balanced Speaker Unit - Inovativna enota X-Balanced Speaker Unit se ponaša z nekrožno membrano, ki ima večjo površino kot običajni zvočniki. To zagotavlja mogočnejši in bolj jasen zvok ne glede na glasbeni slog, ki ga poslušate.

Poslušajte glasno in jasno - Kombinacija enote X-Balanced Speaker Unit ter sprednjega in zadnjega visokoučinkovitega visokotonca zagotavlja zvočniku XP700 razsežen profil za predvajanje visokokakovostnega zvoka po celotnem prostoru.

Okrepite nizke tone - S funkcijo MEGA BASS lahko zares poudarite nizke tone. Če torej poslušate poskočno glasbo, boste doživeli globok in izrazit nizkotonski zvok.

Glasba lahko zveni kot v živo - Zvok glasbe v živo ustvarja neko prav posebno doživetje. S funkcijo LIVE SOUND2 lahko poustvarite tisto edinstveno vzdušje in vedno znova podoživite izkušnje ob poslušanju svoje najljubše glasbe v živo.

Popestrite noč - Z našo novo ambientalno osvetlitvijo lahko izberete različne vzorce osvetlitve, ki z utripajočo energijo popestrijo vašo zabavo ali pa z nežnimi odtenki ustvarijo umirjen večer.

Dež ne bo nikoli zaustavil predvajanja - Pripravite vrtno zabavo za katero koli priložnost. XP700 se ponaša z oceno IPX4 za vodoodpornost3, zato lahko nadaljujete predvajanje tudi, če pade nekaj dežnih kapljic.

Daljši čas delovanja baterije boljše nočno življenje - Na dobri zabavi si nihče ne želi, da bi se glasba končala. Ta zvočnik bo s časom delovanja baterije 25 ur4 ob popolni napolnjenosti vzdržal skoraj tako dolgo, kot vi.

Hitro polnjenje - Ne skrbite, če vam je zmanjkalo časa za polnjenje. Z zgolj 10-minutnim hitrim polnjenjem poskrbite za 3 ure4 predvajanja.

Vzdržujte baterijo - S funkcijo Nega baterije lahko preprečite prekomerno polnjenje in poskrbite za dolgotrajnejšo optimalno stanje baterije.

Vzemite ga in pojdite - XP700 je opremljen z udobnim ročajem za preprosto prenašanje. Če imate zvočnik običajno v hiši, vendar radi poslušate glasno na vrtu, preprosto vzemite zvočnik in ga odnesite.

Pojte na ves glas - Ste ljubitelj karaok? Potemtakem bosta z zvočnikom XP700 popoln par. Priključite mikrofon, izberite skladbo in pokažite vse, kar znate. In ne prenehajte prepevati. Dva vhoda vam omogočata, da priključite celo kitaro in uporabite zvočnik kot ojačevalnik.

Združljiv s tehnologijo BLUETOOTH® - Želite preklopiti n brezžično predvajanje? Enostavno seznanite XP700 z napravami, ki podpirajo BLUETOOTH®, in pretakajte glasbo neposredno v zvočnik.

Party Connect - Povežite do 100 združljivih zvočnikov ter sinhronizirajte glasbo in luči za še boljšo osvetlitev in povečanje glasnosti.

Priključite in predvajajte - Na zadnja vrata USB priključite pomnilniške ključe USB in pretakajte najljubšo glasbo iz svoje naprave.

Dvoje vrat USB za polnjenje - Če bo vaš pametni telefon5 kmalu prazen, ga lahko priključite in napolnite neposredno z zvočnikom.

Odličen zvok v vsaki postavitvi - XP700 lahko postavite vodoravno ali navpično, senzor pa bo ne glede na izbrano postavitev optimiziral zvok posebej za to postavitev.

Sony | Music Center - Optimizirajte nastavitve zvoka, upravljajte glasbo, izberite svetlobne vzorce in upravljajte naprave neposredno v telefonu.

Zabavne funkcije z aplikacijo Fiestable - Dostopajte do zabavnih funkcij, kot so ustvarjanje seznamov predvajanja za zabave, karaoke in drugo.

Več na strani proizvajalca