Objektiv serije G SONY SEL-200600G zoom 200-600mm

Koda:SEL200600G.SYX

Zaloga : DA

2.139,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Zoom do 600 mm ali 1200 s telekonverterjem - Združljivo z izbirnimi 1,4- in 2,0-kratnimi telekonverterji za maksimalno goriščno razdaljo 840 mm ali 1200 mm z F13. Vrhunska kakovost telekonverterjev ponuja osupljivo kakovost slik in zmogljivosti samodejnega ostrenja. Razpon zooma in zaslonke z 1,4-kratnim telekonverterjem je 280–840 mm, F8–9. Z 2,0-kratnim telekonverterjem je razpon 400–1200 mm, F11–13.

Visoka ločljivost po celotnem razponu zooma - Pet elementov iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) in en asferični element v novi optični zasnovi ponuja odlično ločljivost ter kakovost slike povsod v razponu zooma. Asferični element preprečuje odstopanja in popačenja, medtem ko element iz ED-stekla kar najbolj zmanjša barvno odstopanje, kar je lahko težava pri super telefoto goriščnih razdaljah.

Objektiv G za lepo naravno zameglitev ozadja - Z mehanizmom krožne zaslonke z 11 lopaticami še izboljšate lepo zameglitev ozadja s tem objektivom, zato lahko uporabite ozko globinsko ostrino, ki je na voljo pri super telefoto goriščnih razdaljah za ustvarjanje osupljivih slik z globoko, kremasto zameglitvijo ozadja objektiva G.

Hitro, natančno samodejno ostrenje sledi hitrim subjektom - Sonyjev sistem DDSSM (neposredna pogonska enota SSM) ima potrebno moč in natančnost, ki ju potrebuje mehanizem objektiva za neverjetno hitro ter natančno samodejno ostrenje. Ob izjemni natančnosti ne zgrešite nobenega giba. Zelo natančno samodejno ostrenje doseže bliskovito, poleg tega pa je sistem DDSSM tudi neverjetno tih.

Premaz Nano AR preprečuje odsev in bleščanje - Sonyjev originalni premaz Nano AR z enotno sestavo na ravni nanometra razmeji omejitveno površino objektiva, s čimer bistveno zmanjša odsevnost, ki z odsevom in bleščanjem poslabša fotografijo. Končni rezultat sta odlična jasnost in kontrast slike. (1. Premaz Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)

3-načinovni optični stabilizator SteadyShot - Optična stabilizacija slike poenostavlja snemanje ostrih slik iz roke pri super telefoto goriščnih razdaljah. MODE 2 (Način 2) ponuja idealno stabilizacijo za posnetke z obračanjem fotoaparata, medtem ko je v načinu MODE 3 (Način3) izboljšana stabilizacija iskala za enostavnejše kadriranje nepredvidljivih športnih prizorov ali gibanja divjadi. 5-osna stabilizacija je na voljo z združljivimi ohišji ?.

Notranji zoom podpira stabilno fotografiranje - Z mehanizmom notranjega ostrenja se dolžina objektiva med zoomiranjem ne spreminja, zato je uporaba iz roke stabilna, ravnotežje pa dosledno. Notranji zoom tudi pomeni, da se ne spreminja razdalja med sprednjim elementom in objektom.

Trije nastavljivi gumbi za zaklep ostrenja - Nastavljivi gumbi za zaklep ostrenja so na treh mestih z 90-stopinjskim razmakom enostavno dostopni, ne glede na to, ali snemate s fotoaparatom v vodoravnem ali navpičnem položaju in ali je držalo fotoaparata obrnjeno navzgor oz. navzdol. Druge funkcije lahko dodelite gumbom, kakor vam ustreza.

Omejevalnik razpona ostrenja za hitrejše ostrenje - S stikalnim omejevalnikom razpona ostrenja lahko omejite razpon samodejnega ostrenja objektiva na 2,4 do vključno 10 metrov, od 10 metrov do neskončnosti ali pa omogočite samodejno ostrenje polnega razpona brez omejitve. S tem v nekaterih situacijah lahko pospešite samodejno ostrenje tako, da objektivu preprečite ostrenje objektov zunaj ciljnega razpona.

Naravna, linearna odzivnost ročnega ostrenja - Z ročnim ostrenjem z linearno odzivnostjo se obroč za ostrenje odziva neposredno in linearno s prefinjenim upravljanjem ob ročnem ostrenju. Ker s sukanjem obroča za ostrenje neposredno izvajate ustrezno spremembo ostrenja, je upravljanje takojšnje in natančno.

Na prah in vlago odporna zasnova - Na prah in vlago odporna zasnova nudi zanesljivost, ki jo potrebujete pri uporabi na terenu v zahtevnih pogojih.

Premaz s fluorom na sprednjem elementu - Sprednji elementi objektiva imajo premaz iz fluora, ki preprečuje zadrževanje vode, olja in drugih nezaželenih delcev, hkrati pa omogoča lažje odstranjevanje umazanije ali prstnih odtisov z brisanjem, če se vendarle naberejo na površini objektiva.

Snemljiv nastavek za stojalo - Snemljiv nastavek za stojalo omogoča hitro namestitev ali odstranitev izdelka s stojala, zato lahko uporabnik zlahka zamenjuje fotografiranje z uporabo stojala s fotografiranjem z roke in obratno. Nastavek je odstraniti, kar zagotavlja priročen transport in shranjevanje. Mehanizem z zaklepom ščiti vaš fotoaparat pred nenamerno odstranitvijo.

Več na strani proizvajalca