Objektiv serije E SONY SEL-85F18 standard 85mm f1,4 GM

Koda:SEL85F14GM.SYX

Zaloga : DA

2.059,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Nova dimenzija portretne fotografije - V seriji G Master je uporabljena najnaprednejša tehnologija, ki je še izboljšala že tako vrhunsko delovanje objektiva Sony G. Ta model združuje vrhunsko zameglitev z objektivom G in nove stopnje ločljivosti v resnično izjemnem portretnem objektivu, s katerim lahko izkoristite vse zmogljivosti trenutnih in prihodnjih ohišij fotoaparatov visoke ločljivosti.

Izjemni ločljivost in zameglitev - Neverjetna ločljivost tudi pri najširši zaslonki F1,4 zagotovi izjemno dimenzionalnost objekta. Nato postopna, čudovita zameglitev spremeni ozadje v umetniški zastor z naravnim obarvanjem in poudarki. Ta redka kombinacija, ki jo deloma omogoča tehnologija novega elementa XA, ponuja nove načine vizualnega izražanja.

Naravne slike brez umetnih barv - Barvno odstopanje lahko zniža kakovost ločljivosti in zameglitve. Trije stekleni elementi ED (za izjemno nizko razpršitev) veliko prispevajo k izjemni optični zmogljivosti tega objektiva, saj ohranjajo osno barvno odstopanje pod nadzorom, hkrati pa povečujejo jasnost ter naravni videz in barvo osupljive zameglitve.

Odlična natančnost samodejnega ostrenja z 2 senzorjema - Poleg običajnega senzorja vrtenja tudi drugi senzor zaznava položaj ostrenja z objektivom. Ta sistem z dvema senzorjema omogoča izjemno veliko natančnost ostrenja, ki je potrebna za to, da se zmogljivosti visoke ločljivosti v naprednih ohišjih fotoaparatov izkoristijo v največji možni meri. Pogon RDSSM (supersonični motor z obročkastim pogonom) zagotavlja potrebno zmogljivost in hitrost.

11 lopatic za bogato zameglitev - Sonyjeva krožna zaslonka ima običajno do 9 lopatic. To je prvi objektiv ? z 11 lopaticami v krožni zaslonki, ki prinaša nove dimenzije zameglitve z neverjetno lepoto in naravnimi poudarki.

Izjemna jasnost in kontrast - Napredna tehnologija plasti Nano AR zagotavlja premaz objektiva z natančno dodelano nanostrukturo, ki učinkovito odpravlja odboje svetlobe, ki lahko povzročajo odseve in bleščanje, ter tako občutno izboljša jasnost, kontrast in splošno kakovost slike. (1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)

Vsestransko upravljanje ostrenja s prsti - Sposobnost hitrega odzivanja na hitro spreminjajoče se razmere za fotografiranje lahko pomeni razliko med tem, ali boste posnetek naredili ali ne. Stikalo za ročni ali samodejni način ostrenja in gumb za zaklep ostrenja sta enostavno dostopna ter omogočata vsestranski in profesionalni nadzor za najrazličnejše objekte in okolja.

Enostavna odstranitev za snemanje - Fotografi običajno raje zaznajo preskakovanje obročka za zaslonko, snemalci pa imajo raje gladko in tiho upravljanje zaslonke brez preskakovanja. Na tem objektivu lahko preskakovanje obročka za zaslonko enostavno vklopite ali izklopite, kot je primerno za fotografiranje ali snemanje.

Zaklep in sprostitev senčila - Mehanizem za zaklep senčila preprečuje, da bi se senčilo nenamerno snelo, ko se premikate med lokacijami, gumb za sprostitev senčila pa olajša odstranitev in ponovno namestitev senčila, ko je to potrebno.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Poleg običajnih ukrepov za zatesnitev pred prahom in vlago je na stiku objektiva in ohišja fotoaparata dodano tudi tesnilo za dodatno zaščito in zanesljivost v zahtevnih razmerah. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Več na strani proizvajalca