Objektiv serije E SONY SEL-35F18F standard 35mm f1,8 FULL FRAME

Koda:SEL35F18F.SYX

Zaloga : DA

729,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Polnega formata, hiter, majhen in lahek - Čeprav ta hiter objektiv F1,8 tehta samo 280 g (9,9 oz.) in je velik le 65,6mm x 73 mm, ponuja neverjetno kakovost slik, zato je vsestransko uporaben za fotografije in videoposnetke. Ta objektiv polnega formata je usklajen tudi z ohišji APS-C, s čimer ponuja goriščno razdaljo, enakovredno 52,5 mm, ki je idealna za portrete in hitre posnetke.

Visoka ločljivost od roba do roba - Napredna zasnova objektiva s strateško umestitvijo asferičnega elementa za manjša optična odstopanja in doseganje visoke ločljivosti do robov slike. Po potrebi je na voljo tudi gladka zameglitev ozadja ob podpori mehanizma krožne zaslonke z 9 lopaticami, zaradi česar je zameglitev ozadja videti naravna.

Zanesljivo sledenje s samodejnim ostrenjem v vseh okoliščinah - Ozka globinska ostrina, ki je na voljo pri široki zaslonki F1,8, zagotavlja učinkovito ostrenje. Tih in hiter odziv ter visoka raven natančnosti, s čimer se ponaša pogonski sistem samodejnega ostrenja z linearnim motorjem tega objektiva, zagotavlja natančno ostrenje ne le za fotografije temveč tudi za videoposnetke, kjer za fino upravljanje neprekinjenega ostrenja uporabljate učinek “majanja”.

Približevanje za čudovite posnetke od blizu - Objektiv ponuja najmanjšo razdaljo ostrenja z 0,22 m (0,73 čevlja) in 0,24-kratno največjo povečavo za posnetke od blizu, splošno fotografiranje ter snemanje videoposnetkov. Pri fotografiranju od blizu se ohranja visoka stopnja optične zmogljivosti, kar zagotavlja potrebno kakovost za osupljive slike manjših predmetov na mizi, cvetja in še več.

Po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja - Priročno nameščen gumb za zaklep ostrenja omogoča enostavno upravljanje zaklepa ostrenja, poleg tega ga lahko v meniju z dostopom na ohišju dodelite drugim funkcijam. Gumb za zaklep ostrenja lahko dodelite, da prikažete mrežne črte za pomoč pri kompoziciji, prilagodite nastavitev beline in za uporabo drugih funkcij, ki podpirajo učinkovito ter vsestransko fotografiranje.

Enostavna menjava ročnega/samodejnega ostrenja - Stikalo za način ostrenja za takojšnje preklapljanje med samodejnim in ročnim načinom ostrenja je lahko odlična prednost pri fotografiranju objektov ali prizorov, pri katerih je potrebna fina prilagoditev z ročnim ostrenjem.

Naravna, linearna odzivnost ročnega ostrenja - Z ročnim ostrenjem z linearno odzivnostjo se obroč za ostrenje odziva neposredno in linearno s prefinjenim upravljanjem ob ročnem ostrenju. Ker s sukanjem obroča za ostrenje neposredno izvajate ustrezno spremembo ostrenja, je upravljanje takojšnje in natančno.

Na prah in vlago odporna zasnova- Na prah in vlago odporna zasnova3 ponuja zanesljivost, ki jo potrebujete pri uporabi na terenu v zahtevnih pogojih.

Več na strani proizvajalca