Objektiv serije E SONY SEL-2870

Koda:SEL2860.SYX

Zaloga : DA

509,90 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Najmanjši in najlažji objektiv z zoomom polnega formata - Mehanska zasnova, vključno z uvlečno strukturo, in optimalna optična zasnova s tremi asferičnimi elementi ponujajo kompakten in lahek izdelek (167 g, 5,9 oz), ki je vodilni v panogi. Na ohišju serije E je ta objektiv idealen za snemanje slik visoke kakovosti v polnem formatu najrazličnejših prizorov, od vsakdanjih hitrih posnetkov do vloganja, kjer je pomembna prenosljivost.

Standardni zoom, zasnovan za visoko ločljivost polnega formata - Z uvedbo treh asferičnih objektivov smo učinkovito zmanjšali vrsto odstopanj in zagotovili odlično optično zmogljivost. Čeprav je objektiv kompakten in lahek, lahko uporabniki zato uživajo v visokoločljivostnem prikazu, ki je značilen za poln format, in sicer od sredine slike vse do robov.

Idealna goriščna razdalja in zmogljivost snemanja od blizu - Z vsestransko uporabno goriščno razdaljo 28–60 mm, ki se tudi pogosto uporablja, je ta objektiv primeren za celo vrsto vsakdanjih objektov. Poleg tega minimalna razdalja ostrenja – od 0,3 m (širokokotna) do 0,45 m (telefoto) – zagotavlja dobro zmogljivost snemanja od blizu, zato je uporaben v različnih situacijah, od snemanja objektov na mizi do vloganja, vse z visokokakovostnimi slikami, posnetimi s polnim formatom.

Pogon z linearnim motorjem za odlično zmogljivost samodejnega ostrenja - Pogon samodejnega ostrenja z linearnim motorjem zagotavlja hitro in natančno zmogljivost samodejnega ostrenja, ki ga zahtevajo najsodobnejši fotoaparati polnega formata. Zaradi tihega delovanja pogona je primeren tako za snemanje fotografij kot tudi videoposnetkov, medtem ko hitrost in natančnost poskrbita za maksimalno zmogljivost funkcij samodejnega ostrenja v fotoaparatu, kot sta sprotno sledenje ter sprotno samodejno ostrenje oči.

Na prah in vlago odporna zasnova - Kljub kompaktni velikosti in majhni teži dobite z zasnovo, ki poskrbi za odpornost proti prahu in vlagi,3 ponuja zanesljivost, ki jo potrebujete za aktivno uporabo na prostem.

Krožna zaslonka s 7 lopaticami - Zaradi krožne zasnove s 7 lopaticami je zaslonka skoraj okrogla. Na ta način je na slikah mogoče dobiti gladkejšo in naravnejšo zameglitev ozadja, vključno z umetniško navdahnjeno zamegljenostjo ali zameglitvijo ozadja, ter večji nadzor nad globinsko ostrino.

Več na strani proizvajalca