NIKON objektiv Z DX 16-50/3.5-6.3 VR silver

Koda:NIZ1650SE

Zaloga : Prosimo pokličite

437,98 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Z vsestranskim razponom goriščne razdalje je ta širokokotni zoom objektiv s hitrim ostrenjem kot nalašč za to, da ga boste povsod vzeli s seboj. Od vsakodnevnih raziskovanj do velikih pustolovščin – vedno je na voljo za izjemne fotografije in videoposnetke. Od trenutka do trenutka. Z Nikonovim širokim bajonetom Z lahko ta objektiv formata DX za brezzrcalni sistem zajame širokokotne portrete z več podrobnostmi, globine in barvami. Pokažite, kako zares osupljiva je mestna veduta. Delajte nepozirane skupinske posnetke ali spontane ulične posnetke, ki zajamejo duh trenutka. Preizkusite ga tudi za snemanje filmov: presenečeni boste, kako stabilni so posnetki. Od drznih perspektiv do bežnih gibov: sijajne podrobnosti boste ujeli tudi ko fotografirate pri šibki svetlobi. Mehak učinek bokeh za čudovita zamegljena ozadja. Fotografije ali videoposnetki – ta objektiv NIKKOR blesti v vsakem trenutku. S funkcijo za zmanjšanje tresljajev v objektivu boste lahko fotografirali s časi zaklopa, ki so do 4,5 stopenj daljši kot sicer. Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata. Ostrenje je hitro in skoraj neslišno.

\n

Prizori v zaprtih prostorih: Širokokotni del območja zooma je kot nalašč za fotografiranje v utesnjenih prostorih. Najmanjša razdalja ostrenja le 0,2 m vam omogoča, da natančno izostrite vse podrobnosti bližnjih motivov.

\n

Videoposnetki, ki jih boste oboževali: S tem objektivom z lahkoto prehajate od širokokotnih posnetkov, ki definirajo prizor, do bližnjih planov. Videoposnetki v ločljivosti 4K so ostri in stabilni, tudi če snemate med hojo.

\n

Prevzemite nadzor: Neslišen nastavni obroč lahko uporabite za najpomembnejše funkcije, kot so ročno ostrenje, upravljanje zaslonke (odlično za odtemnitev/zatemnitev pri videoposnetkih) ali kompenzacijo osvetlitve.

\n

Bodite pripravljeni: Nikoli ne zamudite priložnosti za fotografiranje. Mehanizem zlaganja objektiva brez gumbov je hiter in preprost za uporabo. Objektiv preprosto razširite ali zložite z zasukom obroča za zoom.

\n

Objektiv v vašem žepu: Ta brezzrcalni zoom objektiv formata DX tehta samo 135 gramov in je ultrakompakten, ko je zložen. Ko objektiv zložite, se zaklene, tako da se ne more nepričakovano odpreti.

\n


\n

 

\n


Več na strani proizvajalca