NIKON D-7500 kit 18-140VR+FATBOX+FILTER

Koda:NID750018140K

Zaloga : DA

1.919,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Nikon

Komplet: Nikon D7500 kit 18-140VR fotoaparat + Fatbox (kartica SDHC 16GB + torba) + UV AIR filter Kenko 67 mm

\n

 

\n

Model D7500 ustvarja ostre visokoločljivostne slike z bogatimi tonskimi prehodi. Izkoristili boste lahko izjemno natančno prepoznavanje motivov in odlično delovanje tudi pri višjih vrednostih ISO. Kakovost videoposnetkov 4K/UHD vas bo osupnila. In z vgrajenim sistemom Picture Control boste lažje uveljavili svoj ustvarjalni slog, pa naj gre za fotografije ali videoposnetke. Hitri procesor EXPEED 5 zagotavlja izredno kakovost slike po celotnem obsegu vrednosti ISO. Fini šum je občutno zmanjšan in tudi slike, posnete v načinu izreza pri visokih vrednostih občutljivosti ISO, bodo obdržale izjemno kakovost. Nastavitev Hi 5 omogoča fotografiranje pri vrednostih ISO, enakovrednih neverjetnim 1.640.000, tako da lahko najbolje izkoristite vso razpoložljivo svetlobo. Ujemite natančne osvetlitve in dinamične kompozicije. 180.000-točkovno tipalo RGB za merjenje in napredni sistem za prepoznavanje scen. Ne glede na to, kaj fotografirate, bo 51-točkovni sistem AF sledil motivu, se osredotočil nanj in ga obdržal izostrenega. Tudi če je edini vir svetlobe mesečina. Dosezite naslednjo raven snemanja videoposnetkov. Snemajte videoposnetke z ultravisoko ločljivostjo in do 30 slikami na sekundo. Z vgrajenim intervalnim časovnikom in s funkcijo za intervalne posnetke v kakovosti 4K/UHD pospešite dogajanje na ulici in sončne vzhode v dramatične prizore. Poiščite edinstven posnetek, tudi če je skrit v zamegljenem gibanju. V enem visokohitrostnem rafalu lahko posnamete 50 slik v obliki NEF (RAW) ali 100 slik v obliki JPEG. Avanturistične slike so povsod. Dotaknite se tankega nagibnega zaslona za ostrenje in fotografiranje z višine in zanimivih kotov. Vrhunska fotografija, posneta brez motenj Z optičnim iskalom s pentaprizmo, ki ponuja približno 100-odstotno pokritost kadra, je to mogoče. Fotoaparat lahko s svojo pametno napravo povežete s tehnologijo SnapBridge. Sinhronizirajte fotografije že med fotografiranjem. Pametno napravo uporabite za fotografiranje na daljavo.

\n

 

\n

 

\n
\n
Ta komplet z zoom objektivom ponuja izjemno kakovost za vaš denar. Vključuje fotoaparat D7500 in kompakten objektiv AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR.
\n
\n
\n
Ta vsestranski objektiv s 7,7-kratnim zoomom in goriščno razdaljo od širokokotne do telefoto zmogljivosti je kot nalašč za vse vrste posnetkov, pa naj gre za prostrane krajine ali oddaljeno dogajanje. Nikonova osupljiva funkcija zmanjšanja tresljajev zagotavlja ostre slike tudi pri šibki svetlobi.
\n

Več na strani proizvajalca