NIKON COOLPIX W300 črn+SD16GB+nahrbtnik

Koda:NIEW300ČK

Zaloga : Prosimo pokličite

596,58 €
474,71 €

Popust: -20,43 %

Blagovna znamka:Nikon

Komplet: Nikon COOLPIX W300 črn + Nikon 32GB kartica + Nikon vodotesni nahrbtnik

\n

 

\n

Podajte se v vodo s fotoaparatom Nikon COOLPIX W300 ter snemajte fotografije in videoposnetke v globinah do 30 m brez dodatnega ohišja. Nič slabše se ta kompaktni fotoaparat ne izkaže na kopnem, saj je zatesnjen proti prahu in omogoča fotografiranje pri temperaturah do –10 °C. Ohišje je odporno proti udarcem in zdrži celo padce z višine do 2,4 metra. Vodotesen do 30 m ter odporen proti udarcem, zmrzovanju in prahu. Ta fotoaparat gre z vami povsod. In kot dokaz zagotavlja izjemne posnetke. Svetel širokokotni objektiv NIKKOR in tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk zagotavljata odlične fotografije. Občutljivo tipalo CMOS z osvetlitvijo od zadaj in svetel objektiv f/2,8 vam dajeta svobodo, potrebno za odlične posnetke pod vodo ali pri slabi svetlobi.

\n

 

\n

5-kratni optični zoom ponuja prilagodljiv razpon od 24 do 120 mm (enakovredno pri formatu 35 mm). In 10-kratni Dynamic Fine Zoom vaš doseg dejansko podvoji na 240 mm (enakovredno pri formatu 35 mm). Na zemlji ali pod vodo zlahka snemajte v osupljivi ločljivosti 4K/UHD 30p ali Full HD (1080p). Zaklepanje AE pomaga zagotoviti gladke posnetke pri spreminjajoči se svetlobi, kar je še zlasti pomembno pri podvodnem snemanju. Z intervalnim videoposnetkom Superlapse ujemite hiter sprint. Ta domiselna funkcija omogoča zajem osrednjega motiva v hitro se spreminjajočih prizorih in okoljih. Z dvojnim višinomerom/globinomerom spremljajte svojo nadmorsko višino ali globino pod vodo. Z novim gumbom Orodja lahko na zaslonu fotoaparata v trenutku prikažete koordinate GPS, globino ali nadmorsko višino oziroma zračni/vodni tlak. 

\n

 

\n

 Z Nikonovo tehnologijo SnapBridge imate fotoaparat stalno povezan s pametno napravo, tako da bodo fotografije sinhronizirane že med snemanjem in jih boste lahko takoj delili z drugimi. Pametno napravo uporabite za fotografiranje na daljavo. Hitri sistem samodejnega ostrenja (AF) s tehnologijo AF z iskanjem cilja poskrbi, da bo izbrani motiv stalno izostren, četudi fotografirate pod vodo ali pri slabi svetlobi. Na navoj za stativ lahko pritrdite različno opremo (tudi palico za avtoportrete) in seveda stativ. Ta fotoaparat je združljiv tudi z Nikonovo podvodno bliskavico Speedlight SB-N10, ki omogoča uporabo na globinah do 30 m. Uporabite jo za osvetlitev temačnih podvodnih okolij.

\n

 

\n

Vodotesni nahrbtnik ima glavni predelek s prostornino 20 l. Na sprednji strani je tudi ločen vodotesen žep z zadrgo za shranjevanje manjših predmetov. Je idealen za nošenje fotoaparata na raznovrstnih dogodivščinah.

Več na strani proizvajalca