NIKON COOLPIX W150 cvetlica+SD16GB+torbica

Koda:NIEW150ROKPL

Zaloga : Prosimo pokličite

218,38 €
183,44 €

Popust: -16,00 %

Blagovna znamka:Nikon

Družinski dopust? Konec tedna s prijatelji? Spoznajte vodoodporni Nikon Coolpix W150, ki je zgrajen tako, da lahko gre kamorkoli! Ta kompaktni pustolovski fotoaparat je tako preprosto uporabljati, da lahko z njim vsak ustvarja izjemne fotografije in videoposnetke. Poleg tega je žilav kot kokosov oreh in je na voljo v petih čudovitih barvah.

\n

 

\n

Tipalo CMOS za šibko svetlobo in natančnost objektiva NIKKOR zagotavljata čudovite fotografije in videoposnetke. Od bližnjih obrazov do oddaljene akcije – s 3-kratnim optičnim zoomom in funkcijo 6x Dynamic Fine Zoom boste lahko ujeli vse. Poseben gumb za videoposnetke poenostavlja preklop neposredno na snemanje v polni visoki ločljivosti (1080p/30 posnetkov na sekundo) s stereo zvokom.

\n

 

\n

Zakaj bi čakali? Nikonova aplikacija SnapBridgeza iOS in Android samodejno prenese slike iz fotoaparata v pametni telefon ali tablični računalnik za takojšnje deljenje z drugimi. Poleg tega lahko pametno napravo uporabite tudi za oddaljeno sprožanje fotoaparata in v kader umestite še sebe.

\n

 

\n

V kompletu NIKON COOLPIX W150 cvetlica + SD 16 GB + torbica Manfrotto SCP-3SW/4SW Nano

Več na strani proizvajalca