NIKON COOLPIX P900+SD16GB+torba črn

Koda:NIEP900ČK

Zaloga : Prosimo pokličite

730,78 €
529,05 €

Popust: -27,60 %

Blagovna znamka:Nikon

\n
\n

Komplet: Nikon Coolpix P900 črn + SDHC 16GB kartica + MANFROTTO MA-SB-6

\n


\n

 

\nČe ste predani fotografiranju divjih živali ali nočnega neba, boste lahko s fotoaparatom COOLPIX P900 s 16 milijoni slikovnih točk in neverjetnim 83-kratnim optičnim zoomom ovekovečili podrobnosti, ki jih s prostim očesom ni mogoče videti. Hitro samodejno ostrenje in krajši časovni zamik pri fotografiranju omogočata takojšnje fotografiranje, funkcija optičnega zmanjšanja tresljajev (VR) z dvojnim zaznavanjem (enakovredno fotografiranju s 5 stopenj krajšim časom zaklopa) pa dodatno zmanjša zameglitev.
\n
\n


Uživajte v prilagajanju kompozicije z zaslonom s spremenljivim kotom in vgrajenim elektronskim iskalom za snemanje podrobnih fotografij pri super telefoto zmogljivosti in videoposnetkov v polni ločljivosti HD. Vgrajena podpora za sisteme GPS/GLONASS/QZSS natančno določi lokacije fotografiranja, slike pa lahko takoj delite z drugimi prek vgrajene podpore za Wi-Fi in NFC.

Fotoaparat COOLPIX P900 je zasnovan tako, da omogoča udobno fotografiranje, poleg tega se boste z njim približali lepotam narave kot še nikoli prej.

Več na strani proizvajalca