Glasbeni sistem moči SONY GTK-PG10

Koda:GTKPG10.CEL

Zaloga : DA

289,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Na prostem ali v zaprtih prostorih, odločitev je vaša - GTK-PG10 je brezžičen, prenosen in vsebuje baterijo z dolgim časom delovanja, zato je kot nalašč za uživanje ob glasbi na prostem, na zabavi, pikniku ali pa na kampiranju. Želite zabavo nadaljevati v zaprtem prostoru? Spustite zgornjo ploščo, odnesite GTK-PG10 s seboj in zapolnite prostor z zvokom. Tudi prostora ne zavzame veliko.

Glasno in jasno - Ko so zgornje plošče spuščene in zgornji visokotonci gledajo naprej, GTK-PG10 projicira zvok naprej in zagotavlja zvok, ki je jasen in primerno glasen.

Način zabave na prostem - Če so zgornje plošče odprte, vgrajeni visokotonci gledajo navzgor in navzven, zato se zvok na zabavah na prostem razprši širše po prostoru. Procesor DSP (Digital Signal Processor) samodejno prilagodi nastavitve zvoka, da optimizira učinkovitost delovanja na prostem.

Z akumulatorsko baterijo si lahko zabavo pripravite kjer koli - Pripravljate zabavo nekje, kjer ni elektrike? Nič zato. Z vgrajeno akumulatorsko baterijo lahko zabava traja do 13 ur, če je glasnost nastavljena na 25. Tudi pri polni glasnosti je čas delovanja baterije do 5 ur.2

Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje glasbe - Ob uporabi brezžične povezave kratkega dosega lahko s tehnologijo Bluetooth®3 seznanite pametni telefon z zvočnikom GTK-PG10. To naredite hitro in preprosto, pri čemer predmeti na poti signala ne motijo povezave. Ko sta napravi seznanjeni, lahko vse svoje najljubše skladbe in sezname predvajanj brez omejitev pretakate iz pametnega telefona v zvočni sistem.

Vrata USB omogočajo priključitev, predvajanje in polnjenje - Na vrata USB lahko priključite pomnilniški ključek USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in predvajate vse digitalne datoteke. Izdelek je združljiv s formati mp3, WMA, AAC in WAV, zato boste lahko pripravili pestro zabavo z najljubšimi seznami predvajanja in obenem polnili svojo napravo.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje - Želite poslušati najljubše DJ-je, športne dogodke v živo ali radijske oddaje? Z uglaševalnikom radia FM izberite postajo in preverite, kaj je na voljo.

Zasnova za enostavno prenašanje z vgrajenimi ročaji - Pospravite ga v torbico in ga vzemite s seboj, kamorkoli greste. Kompaktna kockasta zasnova izdelka GTK-PG10 ima vgrajene priročne ročaje za prenašanje, zato se lahko družite s prijatelji doma ali pa zabavo pripravite kje zunaj.

Zgornja plošča z zaščito pred razlitjem tekočin in vgrajenimi držali za skodelice - Če je zgornji pokrov odprt, lahko tja brez skrbi postavite pijačo in hrano, zgornja plošča je namreč zaščitena pred razlitjem tekočin in preprosto pa jo tudi počistite.

Združljivo s stojalom - V zvočnik GTK-PG10 je vgrajena namestitvena odprtina, zato ga lahko dvignete na stojalo, tako da je projekcija zvoka še učinkovitejša in doseže še več ljudi, ne glede na to, ali stojijo ali sedijo.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center - Upravljajte nastavitve z aplikacijo Sony | Music Center. Prenesite jo v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka, izbirate najljubše sezname predvajanja v telefonu ali pomnilniku USB in pripravite naslednjo skladbo, pri čemer niste odvisni od zvočnega sistema.

Zabaven, preprost za uporabo prek aplikacije Fiestable - Predvajanje upravljajte iz pametnega telefona v aplikaciji Fiestable, do katere imate dostop le, ko prenesete aplikacijo Sony Music | Center.

Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable - Skladbo lahko zamenjate ali pa prilagodite glasnost že tako, da spregovorite v smeri pametnega telefona. V aplikaciji Fiestable izberite možnost glasovnega upravljanja4 in izgovorite ukaz, zvočni sistem pa ga bo izpolnil.

Glasovni nadzor za sprotno obveščanje - S priročno funkcijo glasovnih navodil boste vedno seznanjeni s posodobitvami najpomembnejših funkcij: ko želite na primer pametni telefon seznaniti z zvočnim sistemom, zaslišite “Seznanjanje z napravami Bluetooth”, in ko je povezava vzpostavljena, temu sledi “Povezano s tehnologijo Bluetooth”.

Povezava z več napravami - Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj lahko skladbe predvajate iz vseh svojih glasbenih knjižnic.

Pokažite svoj pevski talent - Če želite zapeti ob najljubši skladbi ali pa biti gostitelj zabave, samo priklopite mikrofon. Sistem GTK-PG10 vključi vaše vokale neposredno v miks.

Avdio vhod - Prenosne predvajalnike mp3 brez povezljivosti Bluetooth® lahko priključite na GTK-PG10 prek zvočnega vhoda.

Več na strani proizvajalca