Canon DW-100 DVD pekač

Koda:

Zaloga : Prosimo pokličite

246,00 €
238,62 €

Popust: -3,00 %

Blagovna znamka:Canon


Z zapisovalnikom DW-100 lahko zelo enostavno ustvarjate DVD-je. Napravo povežite z združljivo Canonovo video kamero, izberite želen posnetek in ga zapišite na DVD s standardno ali z visoko ločljivostjo. Naprava omogoča celo predvajanje HD-filmov (format AVCHD).Značilnosti
  • Zapis HD-filmov (AVCHD) ali SD-filmov na DVD

  • Povežite, izberite in zapišite

  • Enostavno upravljanje s tremi gumbi

  • Predvajanje DVD-jev formata AVCHD

  • Shranjevanje velike količine posnetkov na medije (DVD-R DL)

  • Ustvarjanje seznamov predvajanja

  • Stilska in prenosna naprava

  • Zapisovanje filmov iz slik

  • USB 2.0

  • Združljiv s Canonovimi video kamerami s pomnilniki flash in trdimi diskiPovežite, izberite in zapišite. Enostaven način, da svoje filme na DVD-jih pokažete drugim.

Enostavno zapisovanje DVD-jev
Zapisovalnik DW-100 preprosto povežete z združljivo Canonovo video kamero z visoko ali s standardno ločljivostjo in prenesete video posnetke na DVD. Pri tem ne potrebujete računalnika. HD-filmi se zapišejo v visoko kakovostnem formatu AVCHD.

Povežite, izberite in zapišite
Zapisovalnik DW-100 odlikuje predvsem enostavna uporaba. Združljivo video kamero preprosto priključite, izberete posnetek in ga zapišete na DVD.

Enostavno preprosto
Z le tremi gumbi, Vklop/izklop, Zapiši in Izvrzi disk, ustvarjanje DVD-filmov ne more biti lažje.

Predvajalnik AVCHD
Ne potrebujete samostojnega HD-predvajalnika, saj lahko zapisovalnik DW-100 s pomočjo združljive Canonove video kamere z visoko ločljivostjo priklopite na televizor in tako predvajate HD-plošče. Filme s standardno ločljivostjo lahko predvajate s standardnimi DVD-predvajalniki.

Daljši čas zapisovanja
Zapisovalnik DW-100 je združljiv z dvoslojnimi mediji DVD-R. Na eno dvoslojno ploščo lahko zapišete do 3 ure video posnetkov z visoko ločljivostjo, kar je odlična rešitev za arhiviranje ali izmenjevanje posnetkov z drugimi.

Tri možnosti kopiranja
Kopirate lahko celotno vsebino video kamere ali posnamete le nove ali spremenjene datoteke. Za še boljši nadzor lahko v video kameri ustvarite osebni seznam predvajanja in ga nato prenesete na DVD.

Kompakten in stilski
S svojimi nežnimi linijami je zapisovalnik DW-100 odličen dodatek v dnevni sobi. Je popolnoma prenosen in ker za delovanje ne potrebuje računalnika, ga lahko vzamete na potovanje in domačim sproti poročate o potovanju.

Film iz slik
Zapisovalnik DW-100 enostavno pretvori slike formata JPEG, ki so shranjene v video kameri, v diaprojekcijo in naredi film s slikami, ki jih lahko tako na zabaven način pokažete družini in prijateljem.

Hiter prenos
Hitra povezava USB 2.0 omogoča hitro zapisovanje posnetkov na DVD.

Združljivost
Zapisovalnik DW-100 je združljiv z vsemi Canonovimi video kamerami s pomnilniki flash in trdimi diski.


Več na strani proizvajalca