Predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray™ | UBP-X800

Koda:UBPX800B.EC1

Zaloga : DA

319,99 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Še bolj se približajte resničnosti s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray - Prepustite se dogajanju vsakega filma in nanizanke. 4K Ultra HD Blu-ray prikazuje vse tako podrobno, kot še nikoli doslej, zato imate občutek, da gledate resnični svet.2

Odkrijte nove razsežnosti resničnosti z visokim dinamičnim razponom 4K - Z visokim dinamičnim razponom vas bodo podrobnosti še bolj prevzele. HDR skupaj z jasnostjo ločljivosti, ki jo zagotavlja 4K, razkrije prej skrita območja v novi svetlosti, sencah in barvah.

Signal HDR v primerjavi s signalom SDR - Signali HDR vsebujejo do 100-krat več svetlosti kot standardni (SDR) signal, kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

Vse barve v naravi - Podpora za nove barvne prostore BT.2020 pomeni dostop do širšega razpona barv kot z običajnimi televizijski signali. Z izredno širokim barvnim prostorom ustvarjalci barv zagotovijo veliko bolj nasičene in bolj naravne barve, od globokovodnih modrih do naravnih zelenih in živahnih rdečih.

Zvok, ki vas odpelje nekam drugam: Dolby Atmos in DTS:X - Poslušajte bučanje ob udaru strele, zavijanju sirene in hupanju vozil vse okoli sebe z osupljivo čistostjo zvoka, ki ga zagotavljata Dolby Atmos in DTS:X – vodilna zvočna kodeka v uporabi v kinematografih povsod po svetu.

Dolby Atmos - Atmos obdela zvoke kot ločene objekte, ki jih spusti skozi tipične kanale, da se lahko prosto gibljejo okoli vas in celo nad vami. Tako ustvari prostorski zvok, ki vas preplavi.

DTS:X - DTS:X ustvari neomejeno število zvočnih objektov, ki se v realnem času prilagodijo zvočnikom, s čimer je učinek vsake glasbe iz filma kar največji.

DSEE HX - Ločljivost frekvence in dinamičnega razpona formata mp3s ter druge stisnjene glasbe – celo na CD-jih – lahko zvišate do kakovosti, ki je blizu visoke ločljivosti. Tako bo vaše doživetje izvirnega posnetka popolno.

Enakovredna vsebina v domačem kinu - Povežite predvajalnik UBP-X800 s sprejemnikom STR-DN1080 in si zagotovite vrhunsko doživetje domačega razvedrila. Lepota se skriva v malenkostih – od slogovno usklajene zasnove vse do izboljšane kakovosti slike in zvoka.

Optimalno doživetje vsake skladbe - Tako kot pri videoposnetkih ločljivosti HD in 4K so tudi skladbe z zvokom visoke ločljivosti veliko višje kakovosti kot datoteke mp3 in celo CD-ji. Slišite lahko vsak dih, vsak udarec bobna, vsako noto.

Edinstveno Sonyjevo ohišje - Naše edinstveno, vodoravno in navpično okrepljeno ohišje zagotavlja trdno strukturo, ki odpravlja mikro tresljaje, kakor tudi učinkovito električno zaščito, tako da se lahko vi popolnoma sprostite ob zvoku in sliki najvišje kakovosti.

Predvaja vse - Zmogljivost predvajanja predvajalnika UBP-X800 močno presega diske 4K UHD Blu-ray. Gledate, poslušate in pretakate lahko skoraj vse, kar si zamislite, vključno z videoposnetki najvišje ločljivosti in zvočne formate visoke ločljivosti ter celo vrsto priljubljenih storitev za pretakanje.

Najboljši predvajalnik - Želite plesati ob glasbi iz zbirke Super Audio CD? Nič lažjega. UBP-X800 skoraj zagotovo lahko predvaja vse plošče.

Skoraj neomejeni zvočni užitki - UBP-X800 podpira številne 24-bitne zvočne formate vrhunske kakovosti, od AAC in WAV, do DSD (11,2 MHz) in veliko drugih.

Pretakajte in predvajajte vse - Predvajajte filme prek povezave USB in domačega omrežja. Ta predvajalnik Blu-ray podpira vse najbolj priljubljene vrste videodatotek, zato lahko uživate v vseh najljubših filmih.

Vse razvedrilo na enem mestu - Zagotovite hitro in stabilno pretakanje iz številnih storitev. UBP-X800 omogoča pretakanje videovsebin do ločljivosti 4K zaradi brezžičnega omrežja z dvopasovno tehnologijo MIMO, ki zagotavlja močan signal, tudi na robu dosega brezžičnega omrežja.

Pravi dom za najboljšo opremo - Uživajte v vsestranski povezljivosti za vse napredne naprave. Združite vse zmogljivosti AV-tehnologije in jo povežite s predvajalnikom UBP-X800. Idealen je za predvajanje domačih videoposnetkov in uporabo storitev za pretakanje , kot je Spotify, poleg tega pa omogoča visokokakovostne povezave za tehnofile.

Vrata LAN - Vzpostavite povezavo z domačim omrežjem prek ethernetnega kabla.

Ločeni izhodi HDMI za video in zvok - Sliko in zvok ločljivosti 4K HDR v projektor ter AV-ojačevalnik pošiljajte ločeno in tako zagotovite optimalno kakovost zvoka.

Koaksialni digitalni izhodi SPDIF - Ojačevalnike povežite prek digitalnih izhodov in izhodov za prostorski zvok.

Zvok, ki ostane z vami - Z brezplačno aplikacijo Sony | Music Center lahko v mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku vsebine iz predvajalnika UBP-X800 brezžično pretakate v povezane domače zvočnike in naprave. Pametno povežite svoj življenjski slog in razvedrilo.

Še bolj se prepustite najljubšim vsebinam - Izboljšajte učinek kinematografskih trenutkov za nemoteno gledanje. UBP-X800 podpira prenos zvoka prek tehnologije Bluetooth, zato si lahko s priljubljenimi slušalkami s tehnologijo Bluetooth privoščite nemoteno gledanje vsebine brez kablov.

Poslušajte razločen dialog - Uživajte ob glasbi iz filma in dialogih s popolnoma čistim zvokom, tako od blizu kot tudi od daleč. Predvajalnik UBP-X800 omogoča istočasno pošiljanje zvoka v televizor prek tehnologije HDMI, v brezžični zvočnik pa prek tehnologije Bluetooth.

LDAC - LDAC prenaša 3-krat več podatkov, kot običajni Bluetooth® in zagotavlja visoko kakovost zvoka.

Wi-Fi® - Z vgrajenim omrežjem Wi-Fi in aplikacijo Sony | Music Center, ki zagotavljata hitro, brezžično doživetje ob poslušanju polne kakovosti, lahko pretakate zvok povsod v svojem domu.

Več na strani proizvajalca